top of page
  • Foto van schrijverDameszaken

Onbeperkt (unlimited 😉) genoten!

Bijgewerkt op: 23 jun. 2022

Donderdag 9 juni 2022 vond de derde editie van Dameszaken plaats bij Hotel Restaurant Bal en wij vonden het ge-wel-dig!

De prachtige historische locatie bleek het perfecte decor voor de opkomst van 30 enthousiaste dames. Het was voor ons een feestje jullie (weer) te mogen verwelkomen!

Benieuwd naar de foto's van de geweldige avond? Bekijk ze hieronder.


Tisha van Lammeren, CCO van T-Mobile Nederland, heeft ons meegenomen in haar levensverhaal. Zo vertelde zij over het overwinnen van faalangst, haar unlimited mindset en hoe zij als bestuurder komt tot besluiten én bestellingen. Een inspirerende presentatie die veel interactie in de zaal teweeg bracht. Er was ruimte voor inhoudelijke discussie en humor. Na de presentatie was het tijd voor een heerlijk 3-gangen diner er was er volop gelegenheid om dieper met elkaar in gesprek te gaan. Het lijkt een nieuwe standaard te worden, maar we liepen qua tijd weer iets uit. Dat bevestigt maar weer: gezelligheid kent geen tijd. Iedereen ging aan het einde van de avond naar huis met een magenta goodiebag gevuld met T-Mobile goodies.

Heel veel dank aan Tisha van Lammeren, Nanette Drost en natuurlijk jullie; onze enthousiaste aanwezigen! Graag ontvangen wij jullie op ons volgende Dameszaken event op 29 september 2022. Thema van deze editie: “Proef aan de politiek!”. Aanmelden kan al!


Uiteraard hebben we ook een compilatiefilmpje gemaakt:


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page