top of page
  • Foto van schrijverDameszaken

Je had er bij moeten zijn - Dameszaken event#2

In een sportieve setting vond afgelopen donderdagavond ons tweede event plaats. We blikken terug op een informatieve, inspirerende en gezellige avond, uiteraard in een sportief (trainings)jasje 😉.


Om ons energieniveau op peil te houden, begonnen wij de avond met een heerlijk verzorgd buffet van het Wapen van Lienden, waarbij wij o.a. hebben genoten van de quiche van Tries, een Mediterraanse rustieke rauwkost salade en een kip pesto in roomsaus met seizoensgroenten. Tijdens het eten was er volop gelegenheid om kennis met elkaar te maken/bij te praten: wat een goede en fijne gesprekken!De avond werd voortgezet met een presentatie van dr. Stefan van Rooijen. Stefan wist bij de start van zijn presentatie de aanwezigen al direct te verbazen (en soms zelfs te shockeren) met zijn medische kennis over onze maatschappij. Wist je bijvoorbeeld dat ruim 10 (van de 17) miljoen inwoners chronisch ziek zijn? We roken nog steeds, drinken te veel alcohol en maken qua voeding niet altijd de beste keuzes. Tijdens zijn presentatie nam Stefan ons daarom mee in zijn Fit4Life visie, waarbij hij duidelijk maakte dat gezondheid binnen handbereik ligt voor iedereen. Meer weten over Fit4Life? Bestel dan zijn boek, Fit4Life Het Doktersrecept.


Katinka Schippers raakte ons met haar persoonlijke (levens)verhaal. Zij wist moeilijke gebeurtenissen om te zetten in positieve levenskeuzes en zo gooide deze schipper(s) het roer drastisch om. Zij ontwikkelde zich o.a. tot de eerste echte Fit4Life trainer.


Daarna was het tijd om zelf in beweging te komen en met de sportworkshops aan de slag te gaan. Met een les Club Yoga en Club Power werd het event in stijl afgesloten.


Wij kijken terug op een geslaagd event en dit was uiteraard niet mogelijk geweest zonder onze sponsoren.


Daarom heel veel dank aan Healthclub Juliën – en in het bijzonder Juliën van der Slikke – voor het ter beschikking stellen van de locatie én de goed gevulde trolleys waar alle dames mee naar huis gingen.


Theresia van der Heijden was de winnares van de FitQuiz en ging daarom met de XXL goodiebag (of eigenlijk koffer) naar huis. Wij snappen heel goed dat jullie willen weten wat daar allemaal in zit, dus daar gaan we:


  • Het boek Fit4Life van dr. Stefan van Rooijen

  • Een Princess koffer van Jumbo Lienden

  • Een heerlijk geurpakket van Sjiek

  • Een pakket vol lekkernijen van Hema Lienden

  • Een cadeaupakket met o.a. twee healthy lifestyle magazines van Primera Lienden

  • Heerlijke gezonde nootjes van De Nootzaak

  • Een fleurig en geurig cadeautje van Bloemenkamer Lienden

  • Een voucher voor een gratis kennismaking mindful walk van EVBalans

  • Een voucher die in te zetten is voor een coaching sessie t.w.v. €252,- van Betty JoDank aan alle sponsoren voor de fantastische bijdrage aan deze XXL goodiebag!


Wil je er de volgende keer nou ook (of weer 😊) bij zijn? Dat kan! Je kan je namelijk al aanmelden voor ons volgende event op 9 juni 2022 met Tisha van Lammeren (CCO T-Mobile).


Tisha gaat ons alles vertellen over haar weg naar de top en hoe ze nu - als moeder van vier kinderen - alle ballen hoog houdt.


Tisha van Lammeren:

"Als je een 'unlimited' mindset hebt, is alles mogelijk. Ik besef dat ik een rolmodel kan zijn voor velen, want wie doet dat nou, vier jonge kinderen en verantwoordelijk zijn voor ruim 6 miljoen klanten? Ik hoop dat ik met mijn verhaal anderen kan inspireren."


Graag tot dan!


Marlous, Annemarie en Cynthia53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page