top of page
Tisha van Lammeren1.png

Tisha van Lammeren

Geen tekort aan mannen in de telecom- en IT-branche. Toch is de Chief Commercial Officer van T-Mobile een vrouw – en daar is het bedrijf bijzonder trots op. Tisha van Lammeren is moeder van vier kinderen en werkt nu 16 jaar bij T-Mobile. ‘In díe volgorde’, benadrukt ze in een podcast. 
 

Tisha van Lammeren spreker tijdens derde event Dameszaken.

Yes! We zijn heel blij om te kunnen mededelen dat Tisha van Lammeren (CCO van T-Mobile) de spreker is op onze derde bijeenkomst! Tisha gaat ons alles vertellen over haar weg naar de top en hoe ze nu - als moeder van vier kinderen - alle ballen hoog houdt. 


Tisha van Lammeren:
"Als je een 'unlimited' mindset hebt, is alles mogelijk. Ik besef dat ik een rolmodel kan zijn voor velen, want wie doet dat nou, vier jonge kinderen en verantwoordelijk zijn voor ruim 6 miljoen klanten? Ik hoop dat ik met mijn verhaal anderen kan inspireren."

Eind vorig jaar is Tisha door Sales Management Association (SMA) verkozen tot Chief Commercial Officer van het jaar 2020. Ze nam het in de finale op tegen Ilco Kwast van Cargill en Oscar Hundman van Bol.com.

Locatie & programma:

Het Dameszaken-event met Tisha van Lammeren vindt plaats op donderdag 9 juni 2022 bij Hotel Restaurant BAL in Echteld. Het voormalige Hotel Restaurant van Balveren heeft sinds begin dit jaar nieuwe eigenaren en is volledig gerenoveerd. De nieuwe naam is een knipoog naar het verleden, want in het logo staat de naam BAL met daarbij een illustratie van veren. Samen maakt dat: BALVEREN. Wij zijn enorm blij dat ons event met Tisha van Lammeren mag plaatsvinden in dit prachtige, sfeervolle en eeuwenoude pand dat weer klaar is voor de toekomst! Meer weten over de geschiedenis? Neem dan hier een kijkje. 

18:00 - Ontvangst

18:30 - Openingswoord

18:35 - Presentatie Tisha van Lammeren
19:15 - Diner (3-gangen)

21:30 - Afsluiting

Wil je dit niet missen? Voor €49,50 excl. btw ben je erbij!  

Sfeerimpressie Hotel Restaurant Bal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Klik hier om naar het sfeerverslag te gaan. 

Foto's van het event

wanneer?

9 juni 2022

18.00 - 21.30 uur

Locatie

Hotel Restaurant BAL
Voorstraat 8
4054 MX Echteld

Investering

Voor €49,50 excl. btw ben je erbij!

Hoe

wat

waar

wanneer

Ieder kwartaal vindt er een Dameszaken-event plaats. Je bent dus 4 keer per jaar verzekerd van een inspirerende avond waarbij we (samen met een spreker of tijdens een workshop) effectief samen werken, waardevolle kennis delen en genieten van een heerlijk diner incl. drankjes in een ontspannen setting. Die setting is overigens telkens anders. Ieder event zal op een andere locatie plaatsvinden. Verfrissend voor ons als Dameszaken, maar ook goed voor de (horeca)ondernemers in de regio.

bottom of page