top of page
Corry van Rhee-Oud Ammerveld.png

Proef aan de politiek!

Op 29 september 2022 organiseren wij ons volgende event met het thema “Proef aan de politiek!”. Reden voor dit thema? In 1918 is Suze Groeneweg de eerste vrouw in de Tweede Kamer. Ruim 100 jaar later zijn vrouwen nog steeds ondervertegenwoordigd in de Nederlandse politiek. Zo heeft Nederland nog nooit een vrouwelijke minister-president gehad. "The sky is the limit" vinden wij, dus op naar meer vrouwen in de politiek!

Corry van Rhee-Oud Ammerveld trapt nieuw Dameszaken seizoen af.

Iemand die ook groot voorstander is van meer vrouwen in de politiek, is Corry van Rhee-Oud Ammerveld. Corry is sinds 2019 waarnemend burgemeester bij de gemeente Druten en heeft haar sporen in het politieke werkveld meer dan verdiend. Zo was zij van 2002 tot 2009 gemeenteraadslid in Tiel (waarvan vier jaar fractievoorzitter) en van 2009 tot 2017 wethouder economische zaken in Tiel waarbij zij ruimtelijke ordening, arbeidsmarktbeleid, waterbeleid en cultuurhistorie in haar portefeuille had. Ook in de rol van waarnemend burgemeester is Corry een vertrouwd (en ervaren) gezicht. Al eerder bekleedde zij deze functie voor de gemeentes West Maas en Waal en Scherpenzeel. Het mag dus duidelijk zijn: Corry is bekend met de figuurlijke (politieke) klappen van de zweep en wij zijn erg blij dat zij ons wegwijs gaat maken in het politieke werkveld en daarbij haar eigen ervaringen zal gaan delen. 

Locatie & programma:

Het "Proef aan de politiek!" Dameszaken-event met Corry van Rhee-Oud Ammerveld vindt plaats op donderdag 29 september 2022 bij SIXX Skybar. Deze Skybar is gevestigd op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over de hele regio. Met een hoogte van 53 meter is dit meteen ook het hoogste gebouw van onze mooie regio. Luister naar het inspirerende verhaal van Corry van Rhee-Oud Ammerveld, bewonder en ervaar het fenomenale uitzicht van de Skybar en geniet van een culinaire proeverij: dit event wil je niet missen! 

18:00 - Ontvangst met een hapje en een drankje

18:30 - Openingswoord

18:35 - Presentatie Corry van Rhee-Oud Ammerveld
19:15 - Culinaire proeverij en borrel

21:30 - Afsluiting

Wil je dit niet missen? Voor €49,50 excl. btw ben je erbij!  

Sfeerimpressie SIXX Skybar

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier om naar het sfeerverslag te gaan.

wanneer?

29 september 2022

18.00 - 21.30 uur

Locatie

SIXX Skybar (Van der Valk Hotel Tiel)
Laan van Westroijen 10

4003 AZ Tiel

Investering

Voor €49,50 excl. btw ben je erbij!

Hoe

wat

waar

wanneer

Ieder kwartaal vindt er een Dameszaken-event plaats. Je bent dus 4 keer per jaar verzekerd van een inspirerende avond waarbij we (samen met een spreker of tijdens een workshop) effectief samen werken, waardevolle kennis delen en genieten van een heerlijk diner incl. drankjes in een ontspannen setting. Die setting is overigens telkens anders. Ieder event zal op een andere locatie plaatsvinden. Verfrissend voor ons als Dameszaken, maar ook goed voor de (horeca)ondernemers in de regio.

bottom of page