top of page
Stefan + Katinka 2.png

Stefan van Rooijen en Katinka Schippers

Arts, auteur, doctrepeneur, CEO.. is er iets wat deze man niet kan? Stefan van Rooijen is het namelijk allemaal. Samen met Katinka Schippers zet hij zich in voor Fit4Life. Met een boek én een leefstijlprogramma focust Fit4life zich op 6 belangrijke pijlers: gezondheid, gedrag, voeding, beweging, mentaal en intoxicaties. Zo wordt een gezonde levensstijl voor iedereen mogelijk gemaakt. Kleine gewoontes maken al een groot verschil, tijd dus om samen met Dameszaken Fit4Life te worden!

Fit4Life met Stefan en Katinka

Wist jij dat je door sporten je brein in topconditie kunt brengen? Minder stress, een beter concentratievermogen, minder angst én meer energie. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat sporten kan doen voor je geest. Wil jij weten hoe je werk kunt combineren met een gezonde levensstijl en wil je zowel op zakelijk als sportief gebied successen behalen? Kom dan naar ons tweede event op 21 april 2022. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om te netwerken. 

Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt. We hebben het allemaal ontzettend druk en staan voor iedereen klaar, maar vergeten we onszelf niet een beetje? Altijd aan, altijd bereikbaar en overal kunnen werken... Dat is natuurlijk heel fijn, maar in die drukte ligt verwaarlozing van onze gezondheid op de loer. Dat moet en kan anders en dat vinden Stefan en Katinka ook. Stefan heeft daarom het boek 'Fit4Life het doktersrecept' geschreven en een bijbehorend leefstijlprogramma ontwikkeld om mensen naar een fitter leven te begeleiden, zowel fysiek als mentaal. Katinka - ervaringsdeskundige en Fit4Life coach - helpt mensen hierbij door stap voor stap te werken aan wensen en doelstellingen binnen dit programma te halen.  ​

Op 21 april 2022 vindt het volgende Dameszaken-event plaats bij Healthclub Juliën. Denk je aan werken aan je gezondheid, dan denk je automatisch ook aan deze sportschool in Lienden. Healthclub Juliën is namelijk dé plek voor fitness, groepslessen, personal training, afvallen, outdoor fitness en unieke trainingsconcepten. De ongeveer 2000 leden komen uit de gehele regio en nemen de eventuele extra reisminuten voor lief, niet alleen om de specifieke programma`s en diensten, maar ook door de aandacht en behulpzaamheid van de ‘Juliën-medewerkers’. We zijn daarom heel blij dat ons volgende Dameszaken-event hier mag gaan plaatsvinden en dat Stefan en Katinka ons alles gaan vertellen over hoe je mensen naar een fitter leven begeleidt, zowel fysiek als mentaal. 


Programma
Omdat ons programma een sportief tintje krijgt, beginnen we de avond met het diner. Vanaf 18:00 uur staat er een heerlijk buffet klaar, verzorgd door Het Wapen van Lienden. Na het diner gaan we luisteren naar de motiverende verhalen van Stefan en Katinka. Deze motiverende verhalen zullen hopelijk ook bijdragen aan het volgende onderdeel van deze avond, namelijk het volgen van een sport workshop! Na de presentaties is het namelijk mogelijk een workshop Club Yoga en/of Club Power te volgen. Er is ruimte om je om te kleden, maar je mag natuurlijk ook alvast in je comfortabele outfit naar ons event komen. Belangrijk om te weten: het is niet verplicht om deel te nemen aan deze sport workshops.​

18:00 - Inloop + diner
19:30 - Openingswoord
19:35 - Presentatie Stefan van Rooijen
20:00 - Presentatie Katinka Schippers
20:30 - Sport Workshop: Yoga en/of Club Power
21:15 - Afsluiting

Hoe/wat/waar/wanneer?

Ieder kwartaal vindt er een Dameszaken-event plaats. Je bent dus 4 keer per jaar verzekerd van een inspirerende avond waarbij we (samen met een spreker of tijdens een workshop) effectief samen werken, waardevolle kennis delen en genieten van een heerlijk diner incl. drankjes in een ontspannen setting. Die setting is overigens telkens anders. Ieder event zal op een andere locatie plaatsvinden. Verfrissend voor ons als Dameszaken, maar ook goed voor de (horeca)ondernemers in de regio.

Wil je dit niet missen? Voor €49,50 excl. btw ben je erbij!

Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier om naar het sfeerverslag te gaan.

wanneer?

21 april 2022

18.00 - 21.30 uur

Locatie

Healthclub Juliën
Provincialeweg 16 in Lienden

investering

Voor €49,50 excl. btw ben je erbij!

Event #2

Dr. Stefan van Rooijen (arts en auteur van het boek 'Fit4life het doktersrecept') en Katinka Schippers (leefstijlcoach en sportinstructeur bij Healthclub Julien)

21 april 2022

18.00 - 21.30 uur

bottom of page