top of page
  • Foto van schrijverDameszaken

Zakelijk zelfvertrouwen krijgt een boost bij Blijdesteijn Mode


Op donderdagavond 26 oktober 2023 mochten wij bijna 40 super enthousiaste dames ontvangen bij alweer het 8ste event van Dameszaken. De avond stond in het teken van 'Business Empowerment', waarbij de nadruk lag op het vergroten van zakelijk zelfvertrouwen. De mix van wetenschap (Drs. Jikkie Has), mode (Anne Eva Van Blijdesteijn) en lekker eten (Bazuijnen Partyservice) viel goed in de smaak.


Drs. Jikkie Has, een gerenommeerde auteur en expert op het gebied van zakelijk zelfvertrouwen, was de hoofdspreker van de avond. Ze deelde haar inzichten en praktische adviezen over hoe vrouwen hun zakelijk zelfvertrouwen kunnen versterken.


Een ander hoogtepunt van de avond was de bijdrage van Anne Eva van Blijdesteijn, een van de eigenaren van Blijdesteijn Mode. Anne Eva presenteerde de laatste modetrends en benadrukte de impact van de juiste outfit op zakelijk zelfvertrouwen. Een goed gekozen outfit draagt niet alleen bij aan iemands zelfbeeld, maar ook aan de manier waarop anderen naar je kijken. De presentatie stimuleerde de aanwezigen om hun kledingkast een boost te geven.


De netwerkbijeenkomst heeft de deelnemers niet alleen geïnspireerd, maar ook geholpen om praktische stappen te zetten richting zakelijk zelfvertrouwen en succes.


Wim Brauns van Brauns Projecten was aanwezig om deze avond vol wetenschap en mode vast te leggen. Nogmaals bedankt Wim! Bekijk de foto's hieronder.Veel dank aan de aanwezigen, Jikkie Has, Anne Eva van Blijdesteijn, Wim Brauns en Ellen van Bazuijnen voor het mede mogelijk maken van deze fantastische avond.


We zijn alweer enthousiast bezig met de voorbereidingen voor de 3 events in 2024 en kijken ernaar uit onze missie om zakenvrouwen te ondersteunen en te inspireren in hun professionele reis voort te zetten.


Reis je met ons mee?


Cynthia, Annemarie en Marlous

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page