top of page
Dameszaken groepsillustratie

Ons verhaal.

De ondernemende vrouw zit vol kennis, ervaring, ideeën en energie. En ze wil zich blijven ontwikkelen. Stel je eens voor wat er gebeurt als je dit verbindt met andere inspirerende dames? Dameszaken gelooft erin dat je samen meer bereikt, op persoonlijk én zakelijk vlak. Dit doen we tijdens onze netwerkevents en daarbuiten.

 

De dames van Dameszaken helpen graag, werken effectief samen, delen waardevolle kennis en genieten ondertussen van een heerlijk diner in een ontspannen setting. Want, business & pleasure gaan heel goed samen.

Het ontstaan van Dameszaken.

Dameszaken is sinds 2020 een initiatief van Bierman Advocaten. Marlous Bak-Groen (Eerlijk & Beter Personeelsdiensten), Annemarie Carpaij en Cynthia Gnidtke-Hoebink (Bierman Advocaten) zijn de ambassadeurs die bouwen aan een sterk netwerk dat zakenvrouwen uit de regio verbindt en versterkt. Drie totaal verschillende personen, met één gezamenlijke missie: Dameszaken nieuw leven in te blazen!

 

Nieuw leven inblazen? Jazeker! Dameszaken bestaat namelijk al sinds 2013(!). Maar in 2019 was er voor Nika en Marjolijn – vanwege het runnen van hun eigen succesvolle ondernemingen – niet genoeg tijd meer om Dameszaken de aandacht te geven die het verdient. Alsof het zo moest zijn, kwam Nika met Bierman Advocaten in contact. Na een aantal leuke gesprekken die weer hebben geleid tot enthousiaste sparringssessies, hebben Nika en Marjolijn besloten Dameszaken aan Bierman Advocaten over te dragen, zodat Dameszaken weer de ruimte krijgt om te groeien en zich verder te ontwikkelen.

 

Wij hebben er onwijs veel zin om – samen met jullie – dit mooie netwerk nóg succesvoller te maken en kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen tijdens (een van) de events!

Maak kennis met ons team.

bottom of page