top of page
DZ banner 26 oktober 2023.png

Donderdag 26 oktober 2023
Business
Empowerment:
 

Zakelijk zelfvertrouwen
-  Boost je zakelijk zelfvertrouwen met je mindset én je outfit  -

Dit event wil je echt.niet.missen. Pak je agenda erbij en noteer dit event met hoofdletters in je agenda. Op donderdag 26 oktober 2023 brengen wij wetenschap en mode samen met ons 'Business Empowerment' event.

 

Wat staat jou te wachten: 
17:30 uur - Ontvangst met een drankje
17:50 uur - Openingswoord
18:00 uur - Presentatie drs. Jikkie Has 'Durf jezelf te laten zien'

19:00 uur - Walking dinner incl. 3 drankjes, verzorgd door Bazuijnen Partyservice
19:45 uur - Presentatie Anne-Eva van Blijdesteijn
20:00 uur - Shop till you drop

21:00 uur - Afsluiting

 

Over drs. Jikkie Has

Hoe zorg je ervoor dat je zelfverzekerd blijft ook wanneer het echt even tegenzit? Hoe kom je naar dat volgende level? Jikkie gaat het ons vertellen en neemt haar (wetenschappelijke) inzichten mee in een lezing die ons in beweging gaat krijgen. Geen rauwe kost, maar praktische tricks en tips die je helpen om Zakelijk Zelfvertrouwen te bouwen. Met haar specialisatie in vrouwelijk leiderschap zijn haar lezingen uitermate geschikt voor vrouwen die meer uit hun carrière willen halen. Iedere deelnemer gaat naar huis met waardevolle inzichten en handvatten. 

Over Anne-Eva van Blijdesteijn

Anne-Eva is eigenaar van Blijdesteijn Mode. Ze geniet ervan mensen mooier te maken en in hun kracht te zetten. Anne-Eva gaat ons alles vertellen over de huidige modetrends en hoe die door te vertalen zijn naar verschillende (zakelijke) settings, zodat je ook met je outfit een boost kan geven aan je zakelijk zelfvertrouwen. 

Waar vindt dit event plaats?

Waar beter dan een plek waar al ruim 190 jaar de meest stijlvolle en eigentijdse looks worden gecreëerd? Dat is natuurlijk bij Blijdesteijn Mode in het centrum van Tiel. Parkeren kan bij de Oude Haven en Poort van Santwyck. Let op: dit is in verband met koopavond wel betaald. 


Boost je Zakelijk Zelfvertrouwen en meld je snel aan voor ons event. Voor €49,50 excl. btw ben je erbij en verwelkomen wij jou heel graag!

wanneer?

26 oktober 2023

17.30 - 21.00 uur

Locatie

Investering

Blijdesteijn Mode

Voorstad 24

4001 LT  TIEL

Voor €49,50 excl. btw ben je erbij!

Meld je aan
Ik meld me aan voor:
Ik....

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden en klik hier voor het Privacystatement.

Ik meld me aan voor de Dameszaken nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding! Op korte termijn ontvang je van ons een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief.

Hoe

wat

waar

wanneer

Ieder kwartaal vindt er een Dameszaken-event plaats. Je bent dus 4 keer per jaar verzekerd van een inspirerende avond waarbij we (samen met een spreker of tijdens een workshop) effectief samen werken, waardevolle kennis delen en genieten van een heerlijk diner incl. drankjes in een ontspannen setting. Die setting is overigens telkens anders. Ieder event zal op een andere locatie plaatsvinden. Verfrissend voor ons als Dameszaken, maar ook goed voor de (horeca)ondernemers in de regio.

bottom of page