top of page
Gwenda Nielen.png

Gwenda Nielen

De ongebruikelijke combinatie van socioloog, militair, moeder, avonturier en levensgenieter heeft Gwenda op veel bijzondere plaatsen en in uitzonderlijke situaties gebracht. Van beschoten worden in Uruzgan en het wonen in Nicaragua om haar dochter te mogen adopteren tot haar avontuur met Expeditie Robinson. Dit alles heeft geleid tot een mix van ervaringen, kennis, anekdotes, inzichten en perspectieven die voor anderen interessant én inspirerend kunnen zijn.

Gwenda Nielen spreker tijdens lancering Dameszaken 2.0

Het heeft even geduurd lieve mensen, maar het moment is aangebroken: wij gaan Dameszaken 2.0 lanceren! Wij hebben er enorm veel zin in en zijn zó blij dat wij ein-de-lijk onze plannen met jullie kunnen delen. 

Bij een lancering hoort natuurlijk een spectaculaire spreker. Daarom zal niemand minder dan Gwenda Nielen (socioloog, communicatiestrateeg, oud-luitenant-kolonel binnen Defensie en oud-deelnemer Expeditie Robinson) op donderdag 9 september a.s. ons meenemen in haar (eigen)wijze kijk op de wereld.

Gwenda Nielen:
"Als spreker kan ik putten uit een opmerkelijke mengeling van opgedane kennis en ervaringen, zoals het afzien tijdens de zware rodebaret-opleiding, het harde werken als innovatiecoach in een bureaucratische organisatie of het continu balanceren als fulltime werkende moeder met professionele ambities. Maar ook gebeurtenissen tijdens missies in Afghanistan en Irak, bijzondere ontmoetingen als reiziger in meer dan 80 landen, het ondergaan van een adoptieprocedure en het blijven leren over menselijk gedrag dragen bij aan een solide basis van kennis en ervaring voor mij als spreker.

Door mijn gemêleerde achtergrond heb ik een (eigen)wijze kijk op de wereld ontwikkeld en een persoonlijk verhaal waarmee ik mensen weet te inspireren, interesseren of iets nieuws te leren. Ik breng daarmee nieuwe inzichten, motivatie of kennis naar organisaties en evenementen om een kritische blik, verandering en verbetering te stimuleren.

 

Het belang van diversiteit en inclusiviteit wordt door veel leidinggevenden enorm onderschat. het staat dan vooral op de agenda als window dressing. Dit moet en kan anders! Daar maak ik me hard voor."

Hoe/wat/waar/wanneer?

Ieder kwartaal vindt er een Dameszaken-event plaats. Je bent dus 4 keer per jaar verzekerd van een inspirerende avond waarbij we (samen met een spreker of tijdens een workshop) effectief samen werken, waardevolle kennis delen en genieten van een heerlijk (3-gangen)diner incl. drankjes in een ontspannen setting. Die setting is overigens telkens anders. Ieder event zal op een andere locatie plaatsvinden. Verfrissend voor ons als Dameszaken, maar ook goed voor de horecaondernemers in de regio.

 

Wil je dit niet missen? Voor €49,50 excl. btw ben je erbij! Voor het programma t/m december 2021 kan je gebruikmaken van de kennismakingsactie en voor €49,50 per event kennismaken met Dameszaken.  

Lanceringsevent

Op donderdag 9 september vanaf 18:00 uur zijn jullie van harte welkom om – samen met ons – de lancering van Dameszaken 2.0 te vieren bij de Heeren van Soelen aan de Achterstraat 2 in Zoelen. Om 18:30 uur gaat het officiële programma van start. Leuk detail: alle dames gaan met een Dameszaken Goodiebag naar huis. En één gelukkige dame gaat zelfs met een Golden Goodiebag naar huis. 

18:00 - Ontvangst

18:30 - Introductie Dameszaken

18:40 - Gwenda Nielen

19:20 - Diner (3-gangen)

21:00 - Afsluiting

Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier om naar het sfeerverslag te gaan. 

 

wanneer?

9 september 2021

18.00 - 21.00 uur

Locatie

Heeren van Soelen

Achterstraat 2
4011 EP Zoelen

Investering

Voor €49,50 excl. btw ben je erbij!

Event #2

Tisha van Lammeren (CCO T-Mobile) en
Anne Eva van Blijdesteijn

25 november 2021

18.00 - 21.00 uur

bottom of page