Stefan + Katinka 2.png

Stefan van Rooijen en Katinka Schippers

Arts, auteur, doctrepeneur, CEO.. is er iets wat deze man niet kan? Stefan van Rooijen is het namelijk allemaal. Samen met Katinka Schippers zet hij zich in voor Fit4Life. Met een boek én een leefstijlprogramma focust Fit4life zich op 6 belangrijke pijlers: gezondheid, gedrag, voeding, beweging, mentaal en intoxicaties. Zo wordt een gezonde levensstijl voor iedereen mogelijk gemaakt. Kleine gewoontes maken al een groot verschil, tijd dus om samen met Dameszaken Fit4Life te worden!

Fit4Life met Stefan en Katinka

Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt. We hebben het allemaal ontzettend druk en staan voor iedereen klaar, maar vergeten we onszelf niet een beetje? Altijd aan, altijd bereikbaar en overal kunnen werken... Dat is natuurlijk heel fijn, maar in die drukte ligt verwaarlozing van onze gezondheid op de loer. Dat moet en kan anders en dat vinden Stefan en Katinka ook. Stefan heeft daarom het boek 'Fit4Life het doktersrecept' geschreven en een bijbehorend leefstijlprogramma ontwikkeld om mensen naar een fitter leven te begeleiden, zowel fysiek als mentaal. Katinka - ervaringsdeskundige en Fit4Life coach - helpt mensen hierbij door stap voor stap te werken aan wensen en doelstellingen binnen dit programma te halen.  

Hoe/wat/waar/wanneer?

Ieder kwartaal vindt er een Dameszaken-event plaats. Je bent dus 4 keer per jaar verzekerd van een inspirerende avond waarbij we (samen met een spreker of tijdens een workshop) effectief samen werken, waardevolle kennis delen en genieten van een heerlijk (3-gangen)diner incl. drankjes in een ontspannen setting. Die setting is overigens telkens anders. Ieder event zal op een andere locatie plaatsvinden. Verfrissend voor ons als Dameszaken, maar ook goed voor de horecaondernemers in de regio.

Programma

Het Dameszaken-event met Stefan en Katinka vindt plaats op donderdag 30 juni 2022. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

18:00 - Ontvangst

18:30 - Openingswoord

18:35 - Stefan van Rooijen en Katinka Schippers

19:15 - Diner

21:00 - Afsluiting

wanneer?

30 juni 2022

18.00 - 21.00 uur

Locatie

Wordt nog bekend gemaakt.

Meld je aan
Ik meld me aan voor:
Ik....

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden en klik hier voor het Privacystatement.

Ik meld me aan voor de Dameszaken nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding! Op korte termijn ontvang je van ons een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief.

Event #4

Dr. Stefan van Rooijen (arts en auteur van het boek 'Fit4life het doktersrecept') en Katinka Schippers (sportinstructeur bij Healthclub Julien)

30 juni 2022

18.00 - 21.00 uur