Banner Tisha van Lammeren en Anne Eva van Blijdesteijn.png

Tisha van Lammeren en Anne-Eva van Blijdesteijn

Geen tekort aan mannen in de telecom- en IT-branche. Toch is de chief commercial officer van T-Mobile een vrouw – en daar is het bedrijf bijzonder trots op. Tisha van Lammeren is moeder van vier kinderen en werkt nu 16 jaar bij T-Mobile. ‘In díe volgorde’, benadrukt ze in een podcast. 

Anne-Eva van Blijdesteijn is eigenaar van Blijdesteijn Mode Tiel. Zij is verantwoordelijk voor de inkoop (100+ merken) en aansturing van de gehele damesafdeling evenals voor de reclame, marketing en modeshows. Naast sociale duizendpoot is zij moeder van Josefien en Benthe, en vrouw van Daniel de Bont. Haar motto: 'Do what you love, love what you do'.

Tisha van Lammeren en Anne-Eva van Blijdesteijn sprekers tijdens tweede event Dameszaken.

Door de aanvullende maatregelen van het kabinet kan het event helaas niet plaatsvinden. Klik hier voor meer informatie.

Yes! We zijn heel blij om te kunnen mededelen dat Tisha van Lammeren (CCO van T-Mobile) en Anne-Eva van Blijdesteijn (eigenaar van Blijdesteijn Mode Tiel) de sprekers zijn van onze tweede bijeenkomst!

 

Tisha gaat ons alles vertellen over haar weg naar de top en hoe ze nu - als moeder van vier kinderen - alle ballen hoog houdt. Anne-Eva praat ons bij over de laatste modetrends in verschillende (zakelijke) settings. Laat je inspireren! 


Tisha van Lammeren:
"Als je een 'unlimited' mindset hebt, is alles mogelijk. Ik besef dat ik een rolmodel kan zijn voor velen, want wie doet dat nou, vier jonge kinderen en verantwoordelijk zijn voor ruim 6 miljoen klanten? Ik hoop dat ik met mijn verhaal anderen kan inspireren."

Anne-Eva van Blijdesteijn:
“Ik
 houd van mode en trends en word blij van mensen in hun kracht zetten en nog mooier maken. Ik vertel graag over de huidige modetrends en hoe die door te vertalen zijn naar verschillende (zakelijke) settings. Raak geïnspireerd en kijk wat jou past!”

Hoe/wat/waar/wanneer?

Ieder kwartaal vindt er een Dameszaken-event plaats. Je bent dus 4 keer per jaar verzekerd van een inspirerende avond waarbij we (samen met een spreker of tijdens een workshop) effectief samen werken, waardevolle kennis delen en genieten van een heerlijk diner incl. drankjes in een ontspannen setting. Die setting is overigens telkens anders. Ieder event zal op een andere locatie plaatsvinden. Verfrissend voor ons als Dameszaken, maar ook goed voor de horecaondernemers in de regio.

 

Wil je dit niet missen? Voor €49,50 excl. btw ben je erbij! Voor het programma t/m december 2021 kan je gebruikmaken van de kennismakingsactie en voor €49,50 per event kennismaken met Dameszaken.  

Programma

Het Dameszaken-event met Tisha van Lammeren en Anne Eva van Blijdesteijn vindt plaats op donderdag 25 november 2021 bij Blijdesteijn Mode Tiel aan de Voorstadpromenade 24 in Tiel.
 

18:00 - Ontvangst

18:30 - Openingswoord

18:35 - Presentatie Tisha van Lammeren
19:15 - Presentatie Anne-Eva van Blijdesteijn

19:35 - Walking dinner

21:00 - Afsluiting

wanneer?

25 november 2021

18.00 - 21.00 uur

Locatie

Blijdesteijn Mode Tiel
Voorstadpromenade 24 in Tiel

Investering

Voor €49,50 excl. btw ben je erbij!

Meld je aan
Ik meld me aan voor:
Ik....

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden en klik hier voor het Privacystatement.

Ik meld me aan voor de Dameszaken nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding! Op korte termijn ontvang je van ons een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief.

Event #2

Tisha van Lammeren (CCO T-Mobile) en 
Anne Eva van Blijdesteijn (Blijdesteijn Mode Tiel)

25 november 2021

18.00 - 21.00 uur