top of page
mainpage event 7.png

Pitch & Learn
-  Pak het podium en leer hoe je een merk bouwt én uitdraagt  -

Time flies, het tweede Dameszaken-seizoen zit er alweer bijna op. De afgelopen bijeenkomsten hebben wij regelmatig de vraag gekregen of er gelegenheid is iets over het eigen bedrijf te vertellen. Wij hebben goed nieuws (René Froger; start de band): this is the moment!

 

Pitch
Op donderdag 22 juni 2023 sluiten wij het Dameszaken-seizoen af met jullie in de spotlights tijdens een ‘Pitch & Learn’ avond. Voor de dames die dat willen is er gelegenheid om wat te vertellen over jezelf én je bedrijf (of over het bedrijf waar je werkzaam bent). Sta je minder graag in de spotlights maar houd je wel van gezelligheid en ben je benieuwd naar de verhalen van andere ondernemende dames? Schuif dan gezellig aan en laat je inspireren!

 

Learn
Na alle prikkelende pitches zal Jamie Mansveld, oprichter én merkactivist bij Goud & Kobalt, ons tijdens een interactieve presentatie uitleggen hoe je een merk bouwt en vooral hoe je je merk uitdraagt naar de buitenwereld. Jamie: “Er zit meer merk in je bedrijf dan je denkt. En als je daar niets mee doet, vinden we dat doodzonde. Ken jij de potentie van je merk, grijp jij de kansen om te laten zien wat jou uniek maakt? Een mooie buitenkant is verleidelijk, maar je karakter zorgt voor die aantrekkingskracht. Iets wat voelbaar was, zichtbaar maken. Dat is wat wij bij Goud & Kobalt doen. Hoe vind je dat? Wat brengt het teweeg? En waarschijnlijk je grootste vraag: “Ben ik wel een merk?” Ik vertel het je de 22ste!”

 

Waar en wanneer vindt dit mooie event plaats?

Ons ‘Pitch & Learn’ event vindt plaats op donderdag 22 juni 2023 bij Bistro de Bolle in Boven-Leeuwen. Hier gaan we genieten van een heerlijk verzorgd 3-gangen diner incl. twee consumpties en een ‘welkomst bubbel’. Bistro de Bolle is gevestigd in een oud dijkpand van ruim 100 jaar oud met warme bruine tinten. Sfeervol ingericht met een beetje van toen en een beetje van nu. Een plek waar gezelligheid en lekker eten het belangrijkst is. Dat is natuurlijk een perfecte match met Dameszaken!  

18:00 uur - Ontvangst met een drankje
18:30 uur - Openingswoord
18:35 uur - Pitch
19:05 uur - Learn met Jamie Mansveld van Goud & Kobalt
19:30 uur - 3-gangen diner incl. 2 drankjes
21:30 uur - afsluiting

 

Wil jij het podium pakken? Laat het ons weten door dit bij het opmerkingen-veld aan te geven bij het aanmeldformulier. Dan houden wij hier rekening mee in het programma. Afhankelijk van het aantal pitches, zullen wij kijken hoeveel spreektijd iedere deelnemer heeft. Hoe meer deelnemers, hoe korter de tijd, maar dat maakt het misschien ook wel extra uitdagend 😉.


Het mag duidelijk zijn: dit event wil je niet missen! Meld je daarom snel aan. Voor €49,50 excl. btw ben je erbij en verwelkomen wij jou heel graag!

wanneer?

22 juni 2023

18.00 - 21.30 uur

Locatie

Investering

Bistro de Bolle

Waalbandijk 29

6657 KC Boven-Leeuwen

Voor €49,50 excl. btw ben je erbij!

Meld je aan
Ik meld me aan voor:
Ik....

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden en klik hier voor het Privacystatement.

Ik meld me aan voor de Dameszaken nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding! Op korte termijn ontvang je van ons een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief.

Hoe

wat

waar

wanneer

Ieder kwartaal vindt er een Dameszaken-event plaats. Je bent dus 4 keer per jaar verzekerd van een inspirerende avond waarbij we (samen met een spreker of tijdens een workshop) effectief samen werken, waardevolle kennis delen en genieten van een heerlijk diner incl. drankjes in een ontspannen setting. Die setting is overigens telkens anders. Ieder event zal op een andere locatie plaatsvinden. Verfrissend voor ons als Dameszaken, maar ook goed voor de (horeca)ondernemers in de regio.

bottom of page