top of page
453f9ba2-2471-4118-8b71-9b5f89f4c838_edited.jpg

It's all about the money

"It's all about the money": dat is het thema van ons volgende event op donderdag 17 november 2022 🤑. Iemand die digitaal geld als geen ander kan laten rollen is onze spreker Maurits Dekker, CCO bij Buckaroo, dé strategisch betaalpartner voor meer dan 15.000 organisaties en bedrijven in Nederland en België.

Maurits is sinds 2017 CCO bij Buckaroo en is in deze rol onder andere eindverantwoordelijk voor alle klantteams, waar op dagelijkse basis de uitdaging ligt om standaard (betaal) processen zoveel mogelijk te digitaliseren bij de diverse klanten. Dit maakt hem in de branche de go-to person als het gaat om complexe betaalvraagstukken. 

Naast Maurits verwelkomen we ook Ilse de Voogd van Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Zij helpen de kinderen onvoorwaardelijk, zodat ook zij erbij horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

 

Maurits Dekker neemt ons mee in de dynamische ontwikkeling van Buckaroo.

Over Buckaroo

Elke consument wil snel, gemakkelijk en veilig kunnen betalen. Een simpele wens, maar soms nog een flinke uitdaging in de veranderende wereld van e-commerce en digitalisering. Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor meer dan 15.000 organisaties en bedrijven in Nederland en België, waaronder e-commerce bedrijven, goede doelen en bedrijven met abonnementsmodellen. Inmiddels heeft Buckaroo zich opgewerkt tot één van de bekendste betaalbedrijven in de Benelux en mag het o.a. de NS, Videoland, Decathlon, Picnic en Nederlandse Loterij  tot hun klantenbestand rekenen. Hoe ingewikkeld het ook lijkt, het bedrijf biedt oplossingen voor elk vraagstuk op het gebied van betalen.


Over de presentatie
Buckaroo is met haar dienstverlening in een markt actief die sterk onderhevig is aan veranderingen, toenemende klantvragen en doorlopende innovaties. Hoe houd je als bekend FinTech bedrijf de strategische koers vast tussen al deze ontwikkelingen, weet het haar proposities te vermarkten in een competitieve omgeving en welke rol spelen acquisitie en een goede aandeelhouder hierin?
“ Een paar schoenen bestellen lijkt simpel, maar vanaf de check-out begint de klantreis pas echt.” 
Maurits neemt je mee in de dynamische ontwikkeling van Buckaroo, de resultaten, de valkuilen en ondernemerslessen om vanuit een scale-up door te groeien naar een volwassen bedrijf in een jonge markt. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kinderhulp: Actie pepernoot
Welk kind kijkt er niet naar uit: Pakjesavond?! En ook als ouder, opa of oma is het genieten natuurlijk. De gezelligheid, zoetigheid en de blijdschap. Maar als je opgroeit in armoede (1 op de 12 kinderen in Nederland) zit een cadeautje van de Sint er niet in. Met Actie Pepernoot wil Kinderhulp ervoor zorgen dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op Pakjesavond. Want het verdriet is groot voor een kind wanneer de Sint niks brengt op 5 december, terwijl vriendjes en klasgenootjes wél een cadeautje krijgen en daar natuurlijk trots over vertellen… 

 

Dameszaken vindt - net als Kinderhulp - dat ieder kind op 5 december een cadeautje van de Sint verdient. Daarom willen wij Kinderhulp tijdens dit event een cheque overhandigen met daarop hopelijk een geweldig mooi bedrag, dat is gedoneerd door de dames (dus ook jullie!) van Dameszaken. Groot of klein, elk bedrag is waardevol. Ook een donatie doen? Maak dan een bedrag over naar Nationaal Fonds Kinderhulp op rekeningnummer NL35 RABO 0707 0707 40. Vergeet daarbij niet “Dameszaken voor Actie Pepernoot 2022” te vermelden. Omdat het bedrag rechtstreeks bij Kinderhulp terecht komt is het belangrijk Dameszaken te vermelden bij de referentie, zodat we op de dag zelf heel makkelijk het totaalbedrag kunnen opvragen. Vergeet dit dus niet ;-) 

Locatie & Programma

Het "It's all about the money" Dameszaken-event met Maurits Dekker en Actie Pepernoot vindt plaats op donderdag 17 november 2022 bij Bistro De Bolle in Boven-Leeuwen. Deze bistro bevindt zich in een prachtig oud dijkpand van ruim 100 jaar oud en is sfeervol ingericht met een beetje van toen en een beetje van nu.

18:00 uur - Ontvangst

18:30 uur - Openingswoord

18:35 uur - Presentatie Maurits Dekker

19:20 uur - Overhandiging cheque Actie Pepernoot
19:30 uur - 3-gangen diner incl. twee drankjes

21:30 uur - Afsluiting

Dameszaken - Actie Pepernoot.png

wanneer?

17 november 2022

18.00 - 21.30 uur

Locatie

Investering

Bistro de Bolle
Waalbandijk 29
6657 KC Boven-Leeuwen

Voor €49,50 excl. btw ben je erbij!

Hoe

wat

waar

wanneer

Ieder kwartaal vindt er een Dameszaken-event plaats. Je bent dus 4 keer per jaar verzekerd van een inspirerende avond waarbij we (samen met een spreker of tijdens een workshop) effectief samen werken, waardevolle kennis delen en genieten van een heerlijk diner incl. drankjes in een ontspannen setting. Die setting is overigens telkens anders. Ieder event zal op een andere locatie plaatsvinden. Verfrissend voor ons als Dameszaken, maar ook goed voor de (horeca)ondernemers in de regio.

bottom of page