Maurits Dekker Buckaroo

Maurits Dekker

Elke consument wil snel, gemakkelijk en veilig kunnen betalen. Een simpele wens, maar soms nog een flinke uitdaging in de veranderende wereld van ecommerce en digitalisering. Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor meer dan 5.000 organisaties en bedrijven in Nederland, waaronder corporates, goede doelen en webwinkels (zoals de NS, Videoland, Brandfield en De Hartstichting). Hoe ingewikkeld het ook lijkt, het bedrijf biedt oplossingen voor elk vraagstuk op het gebied van betalen. Maurits Dekker is sinds 2017 CCO bij Buckaroo. In deze rol is hij o.a. eindverantwoordelijk voor alle klantteams, waar op dagelijkse basis de uitdaging ligt om standaard (betaal) processen zoveel mogelijk te digitaliseren bij de diverse klanten. Dit maakt hem in de branche de go-to person als het gaat om (complexe) betaalvraagstukken. 

Kop

INTRODUCTIE

Hoe/wat/waar/wanneer?

Ieder kwartaal vindt er een Dameszaken-event plaats. Je bent dus 4 keer per jaar verzekerd van een inspirerende avond waarbij we (samen met een spreker of tijdens een workshop) effectief samen werken, waardevolle kennis delen en genieten van een heerlijk (3-gangen)diner incl. drankjes in een ontspannen setting. Die setting is overigens telkens anders. Ieder event zal op een andere locatie plaatsvinden. Verfrissend voor ons als Dameszaken, maar ook goed voor de horecaondernemers in de regio.

Programma

Het Dameszaken-event met Maurits Dekker vindt plaats op donderdag 10 februari 2022. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

18:00 - Ontvangst

18:30 - Openingswoord

18:35 - Maurits Dekker

19:15 - Diner

21:00 - Afsluiting

wanneer?

10 februari 2022

18.00 - 21.00 uur

Locatie

Wordt nog bekend gemaakt.

Meld je aan
Ik meld me aan voor:
Ik....

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden en klik hier voor het Privacystatement.

Ik meld me aan voor de Dameszaken nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding! Op korte termijn ontvang je van ons een factuur. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief.

Event #4

Dr. Stefan van Rooijen (arts en auteur van het boek 'Fit4life het doktersrecept') en Katinka Schippers (sportinstructeur bij Healthclub Julien)

30 juni 2022

18.00 - 21.00 uur